Medewerkers

Bij Niessink & Partners werken louter vakmensen pur sang. Ervaren krachten, die over de juiste opleiding beschikken en voortdurend worden bijgeschoold. Professionals die naast u staan en gemakkelijk communiceren. Leer ze kennen.

slide-2

MKB

marco-schreurs
Marco Schreurs
Register Belastingadviseur

Na zijn opleiding HEAO-BE deed Marco ervaring op bij het accountantskantoor van de VNG. In 1988 kwam hij als assistent-accountant in dienst bij Niessink & Partners. Het belastingrecht heeft altijd zijn belangstelling gehad. Na het behalen van zijn diploma Federatie Belastingacademie in 1994 legde hij zich meer toe op de belastingadviespraktijk. Marco trad in 1997 toe tot de maatschap.

elles-smeenk
Ellen Smeenk-Beskers
accountant-administratieconsulent

Ellen werkt hoofdzakelijk als adviseur/relatiebeheerder in het MKB. Na haar opleiding HEAO-BE deed ze bij diverse accountantsorganisaties ervaring op en leerde ze de adviespraktijk goed kennen. In 1999 studeerde Ellen af als Accountant-Administratieconsulent. Sinds april 2000 werkt ze bij Niessink & Partners waar zij zich verder ontwikkelde als adviseur. Ellen is sinds 2009 vennoot.

_Gerben
Gerben Lammersen
accountant-administratieconsulent

Gerben is één van de accountants binnen Niessink & Partners. Na zijn opleiding commercieel management aan de HEAO kwam Gerben in aanraking met het bedrijfsleven. Hierdoor werd zijn interesse voor de accountancy gewekt. Naast zijn specifieke accountantswerkzaamheden is hij vooral een deskundig adviseur binnen onze MKB-praktijk. In 2009 trad Gerben toe tot de maatschap.

henk-boevink
Henk Boevink
relatiebeheerder

Henk is een adviseur pur sang. Ter zake deskundig, betrokken, duidelijk en coöperatief. Als gesprekspartner voor de ondernemer, financier of andere belanghebbende probeert Henk de klant te voorzien van de beste tools om optimaal te kunnen presteren. Dankzij diverse opleidingen, zijn praktijkervaring en analytisch denken, bereikt Henk samen met u als ondernemer het optimale resultaat.

daphne-boerboom
Daphne Boerboom
assistent-accountant

In maart 2003 kwam Daphne het team van Niessink & Partners als assistent-accountant versterken. Na haar opleiding HEAO-AA deed zij werkervaring op bij een collega-kantoor. Op dit moment is Daphne betrokken bij het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van fiscale aangiften voor klanten binnen het MKB.

rob-lammersen
Rob Lammersen
assistent-accountant

Rob werkt sinds 2008 bij Niessink & Partners. Na zijn opleiding aan de MEAO werkte hij bij gemeenten in heel Nederland. Hierbij trad hij vaak op als troubleshooter op de afdeling burgerzaken. Bij Niessink & Partners werkt Rob op de afdeling MKB, waar hij zich bezig houdt met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. In de avonduren volgt hij de opleiding SPD.

wilma-schreurs
Wilma Schreurs
assistent-accountant

Wilma is één van de assistent-accountants bij Niessink & Partners. Ze verzorgt de lopende administratie van MKB-relaties. Daarnaast versterkt zij de afdeling salarisadministratie bij het verwerken van de salarisgegevens. Ook verzorgt Wilma de financiële- en salarisadministratie van Niessink & Partners.

tonnie-riethorst
Tonnie Riethorst
belastingadviseur particulieren

Binnen Niessink & Partners is Tonnie het aanspreekpunt voor de particuliere klant. Hij verzorgt al 40 jaar de belastingaangiften voor particulieren. Dankzij zijn ervaring en permanente scholing is Tonnie altijd op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Naast particuliere aangiften ondersteunt Tonnie ook regelmatig zijn collega's met allerlei advies op het gebied van fiscale aangelegenheden.

willy-menkhorst
Willy Menkhorst
relatiebeheerder

Willy begon ruim 40 jaar geleden direct na zijn middelbare schoolopleiding bij Niessink & Partners. Hij volgde een MBA-opleiding en rondde diverse cursussen belastingrecht met succes af. Willy is iemand die alles in het werk stelt om het beste resultaat voor onze klanten te bewerkstelligen. Door zijn grote kennis en brede interesse is hij op diverse terreinen inzetbaar.

wim-klein-willink
Wim Klein Willink
relatiebeheerder

Wim Klein Willink werkt sinds 2009 bij Niessink & Partners. Hij is een allround relatiebeheerder, die zijn sporen bij een collega-accountantskantoor ruimschoots verdiende. Wim heeft ruime ervaring en veel kennis van zaken en begeleidt relaties bij alle facetten van het ondernemerschap. In 2013 rondde hij zijn studie fiscaal adviseur (FA) af en begon aan de opleiding tot belastingadviseur.

rick-abbink
Rick Abbink
assistent-accountant

Rick werkt sinds 2012 bij Niessink & Partners. Hij is betrokken bij het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van fiscale aangiften. In 2014 heeft Rick zijn diploma AA/RA Belastingaccountant behaald. Om zich nog verder te verdiepen in de fiscaliteit heeft hij de opleiding tot RB Belastingadviseur gevolgd. Deze opleiding heeft hij begin 2016 met succes afgerond.

_Rien
Rien Kuiltjes
assistent-accountant

Rien is een enthousiaste jongen van 24 jaar die in november 2015 ons MKB team heeft versterkt. Na afronding van zijn HBO studie bedrijfseconomie aan het Saxion te Enschede heeft hij bij de Rabobank Noord-Oost Achterhoek en Contour gewerkt. Nu is hij als assistent-accountant betrokken bij het samenstellen van jaarstukken.

 

Agrarisch

leo-tromp
Leo Tromp
accountant-administratieconsulent

Leo is in 1998, nadat hij zijn diploma aan de Agrarisch Hogeschool had behaald, bij Niessink & Partners in dienst getreden. Leo begeleidt agrarisch ondernemers op alle terreinen van het ondernemerschap. Van bedrijfskundige zaken tot bedrijfsopvolging en fiscale problematiek. In 2012 rondde Leo met succes de opleiding accountant-administratieconsulent af. Sinds 2009 is Leo vennoot.

 

anita-stegeman
Anita Stegeman
assistent-accountant

De diversiteit van vraagstukken die binnen de agrarische sector spelen zijn voor Anita een interessante uitdaging. Agrariërs worden steeds meer ondernemer. Anita’s grote kracht is dat ze als specialist heel gericht mee kan denken over praktische oplossingen.

johan-dinkelman
Johan Dinkelman
relatiebeheerder

In 2002 rondde Johan zijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool af. Na werkervaring te hebben opgedaan in Nieuw Zeeland, ging Johan bij Agrovision aan de slag als installateur van software. In 2007 stapte hij over naar Niessink & Partners. Johan begeleidt en adviseert relaties op een doelgerichte manier. Uiteraard komt daarbij zijn kennis van automatisering goed van pas.

wim-beskers
Wim Beskers
relatiebeheerder

Opgegroeid binnen de agrarische gemeenschap heeft Wim – na diverse studies waaronder belastingrecht – zich toegelegd op de agrarische advisering in al zijn facetten. Eind 2011 trad Wim terug uit de maatschap om wat meer van zijn vrije tijd te kunnen genieten. Sindsdien houdt hij zich binnen Niessink & Partners met name bezig met estate planning en het erf- en schenkingsrecht.

alfred-gemmink
Alfred Gemmink
relatiebeheerder

Na zijn opleiding aan de Agrarische Hogeschool werkte Alfred bij Dienst Regelingen. Daarnaast hielp hij op de ouderlijke veehouderij. Eind 2006 trad Alfred bij Niessink & Partners als assistent-accountant in dienst. Alfred groeide door naar de functie van relatiebeheerder en adviseert agrarische relaties bij vele bedrijfseconomische, fiscale en specifiek agrarische vraagstukken.

wim-vergunst
Wim Vergunst
relatiebeheerder

Wim werkt sinds 2008 bij Niessink & Partners en heeft zijn sporen bij een collega-accountantskantoor ruimschoots verdiend. Net als de andere agrarische adviseurs genoot Wim een opleiding aan de Agrarische Hogeschool. Daarnaast volgde hij een accountancy-opleiding. Binnen Niessink & Partners is Wim relatiebeheerder voor zowel de agrarische- als de verwante MKB-praktijk.

_WimH2
Wim Helmers
assistent-accountant

Op 1 juli 2015 is Wim bij ons in dienst getreden om de agrarische afdeling te versterken. Wim heeft een agrarische achtergrond en heeft in 2015 zijn opleiding Bedrijfseconomie (Finance and Control) aan het Saxion afgerond. Als assistent-accountant  is hij betrokken bij het samenstellen van jaarstukken voor onze agrarische relaties.

gerben-heijink
Gerben Heijink
assistent-accountant

Nadat Gerben zijn stageperiode bij ons kantoor succesvol had afgerond is hij bij ons in dienst getreden. Sinds 2009 is hij één van onze vaste krachten op de agrarische afdeling. Gerben heeft de opleiding Agrarisch Ondernemerschap in Dronten afgerond. Hij werkt drie dagen per week bij Niessink & Partners en runt daarnaast samen met zijn ouders een melkveebedrijf.

Salarisadministratie

gertjan-visscher
Gertjan Visscher
salarisadministrateur

Gertjan is sinds 2005 werkzaam op de salarisafdeling. Hij is afkomstig uit het bedrijfsleven, waar Gertjan bij een middelgroot bedrijf salarisadministrateur/medewerker P&O was. Na zijn opleiding HEAO-BE heeft hij de keus gemaakt om zich te verdiepen in alles wat met salarissen, sociale zekerheid, arbeidscontracten en dergelijke te maken heeft. Hij staat u hierbij dan ook met raad en daad terzijde.

henk-maatman
Henk Maatman
salarisadministrateur

Henk is één van de salarisadministrateurs bij Niessink & Partners. Naast de verzorging van de salarisadministratie van een groot deel van onze relaties, is hij de vraagbaak op het gebied van de sociale zekerheid, loonheffing, ARBO-perikelen, wet Poortwachter, contacten met uitvoeringsinstellingen en arbeidscontracten. Ook is Henk het aanspreekpunt voor studiefinanciering en kinderbijslag.

 

Ondersteuning

annette-arfman
Annette Arfman
receptioniste/secretaresse

Annette is het visitekaartje van Niessink & Partners. Als receptioniste/telefoniste zult u vaak als eerste met haar contact hebben. Daarnaast verzorgt Annette diverse secretariële en administratieve werkzaamheden.

djurre-hoekstra
Djurre Hoekstra
systeembeheerder/algemeen medewerker

Na zijn MBO opleiding Technische Informatica heeft Djurre zijn loopbaan vervolgd op de Saxion Hogeschool, waar hij de opleiding Management, Economie en Recht volgde. Hij trad in 2009 bij ons in dienst en ondersteunt ons kantoor bij diverse interne processen en zorgt ervoor dat de automatisering soepel verloopt. Daarnaast heeft Djurre zijn opleiding praktijkdiploma boekhouden afgerond in 2015.

truus-nijland
Truus Nijland
administratief medewerkster/secretaresse

Truus is na haar stage in 1976-1977 bij ons kantoor als administratief medewerkster blijven werken. Zij is een allround administratief medewerkster en ondersteunt als parttimer de afdelingen MKB en Agrarisch op administratief gebied. Daarnaast verzorgt ze secretariële werkzaamheden.

marchia-lammersen
Marchia Lammersen
administratief medewerkster

Marchia werkt sinds 2011 bij Niessink & Partners. Ze verzorgt de facturering van ons kantoor.
Daarnaast verricht Marchia de nodige hand- en spandiensten voor haar collega’s.